helg

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Har idag kännt mig mycket bättre och fått jobbat lite med bilden till Fitness Magazine, inte klar än, men det går sin gilla gång.. Annars har jag hostat, snytit mig (har gått igenom tre stocrpack pappersnäsdukar på 1½ vecka)och haft besök av bästa Tina, min käre make leker med hennes dator så den kanske mår lite bättre snart. Har oxå spelat vänd-tia med ungarna, roligt att de båda två är så stora så de fattar 🙂 Dottern utklassade dock både sonen och mig! Sen har vi haft fredagsmys i vanlig ordning med Tacos och sen film… Imorrn ska mormor vara barnvakt, så jag och maken får åka ut på lite ärenden till stora staden!En kommentar än så länge

  1. Hoppas ni hade en underbar dag. Jag fick en långprommenad i solen i alla fall. Kramelikram, ses i morgon när “rätt” låt vunnit.

    Tina den 12 mars, 2011 klockan 14:51