produktiv

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Igår ritade jag klart alla bilderna till Pixi-boken och idag har jag scannat in alla och fixat till dem. Skickat korr till Bonnier Carlsen och när jag fått feedback därifrån kan det börja färgläggas! Har även jobbat med släktträdsbeställningen och den börjar arta sig, lite småfix och detaljer kvar bara.  I måndags skickade jag skisser till Fitness och så jobbar jag på ett cd-omslag.

Idag  har jag varit och kollat på nya glasögon, börjar se som en kratta. Hittade två par snygga… få se om jag beställer imorrn kanske..

Jag kan också meddela att både Norge och Spanien har köpt in boken om Super-Charlie och två till länder ligger i förhandling. Agenten Joakim är på bokmässan i Bologna och säljer så det ryker. Bra.

Annars väntar jag på korr från både Fitness Magazine och Weber-Shandwick. I helgen och nästan hela nästa vecka väntar kökssäljeri..

Nu är det bara två veckor kvar till release! Spääännande 🙂  Hört rykten om att folk försökt köpa den redan nere på bokaffären! Bra med reklam P! 🙂Kommentarer stängda