tyst

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Lite tyst här ett tag, är dunderförkyld och har varit senaste veckan. Men var på sjukan 7 timmar igår, först vårdcentralen sen skickad till akuten i enköping och fick massa ventoline, antibiotika och kortison så nu ska det väl den här luftvägsinfektionen snart släppa tycker man.. Har massor att göra, är min jobbhelg nu också, känns inget vidare att lämna mina kollegor i sticket så här näst sista helgen innan kampanjen slutar.. 🙁

Nu sitter dottern och hennes kompis och spelar på varsin ds, jag orkar inte sysselsätta dom. Maken och sonen är ute och handlar, limpistol och mat… spännande..

Nu ska jag sova en stund igen. Natti nattiEn kommentar än så länge

  1. Krya på dig Millisgullungen.. kramar

    Moster från Öknen den 6 mars, 2011 klockan 19:09