Bra dag

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Har varit riktigt produktiv idag! Hunnit slutföra flera projekt och påbörja två. Fick mail av Marcus på Bonnier Carlsen och de var nöjda med bilderna till pixi-boken “Knöl & Bök och kissolyckan”, så nu är det bara att börja färglägga. CD-omslaget är klart och tydligen även appen isupercharlie. Jag har gjort klart beställningen av släktträdet och ska skicka det i veckan. Sen har jag börjat med en present och bilderna till Fitness Magazine. Tänk antika Grekland. Åh vad det är roligt att rita! Det är ju detta jag alltid ska göra!

Idag gick jag och hämtade dottern på dagis och på vägen hem gick vi en sväng i skogen och C hittade en blomma jag måste kolla på! Det visade sig inte vara en blomma utan ett gammalt lingonris… Sen byggde vi en barkbåt som vi blev tvungna att prova i alla vattenpölar på vägen hem..  En av vattenpölarna var dock djupare är C:s stövel, men det gjorde inget för nu är det allt VÅR! Sen skulle C gå på gympa och jag satt utanför i solen och läste en bok! Skönt… Till helgen ska de ha uppvisning och ska ha “sjuttiotals”-kläder på sig. Ja såna har man ju många som ligger och skräpar… inte..

Resten av veckan skall spenderas på Köksavdelningen… ett läskigt beslut är taget..En kommentar än så länge

  1. nu vågar jag inte gissa för mycket, men kan det vara så att du inte skall jobba på det stora varuhuset mer? Eller åtminstone mindre? Det verkar ju gå grymt bra för dig nu – vilket flyt!
    Bara att gratulera!

    Lisa den 6 april, 2011 klockan 15:49