Oj!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Hur gick det här till?! För nästan ett år hade vi kalas för sonen som fyllde tio och hade haft grillparty för hans kompisar hela dan, lite lätt trött damp jag ner framför datorn och kollade mina mail, Ett var från en Camilla som skulle skriva en barnbok och hade sett mina bilder här på hemsidan och undrade om jag var intresserad av att illustrera den. Hon skrev deckare i vanliga fall skrev hon i mailet.. Coolt! Att nån till med samma namn skrev deckare, men sen klickade jag på länken till hennes hemsida längst ner i mailet och det var ju hon som var hon!! Camilla Läckberg!

Sen har det varit en lång resa med många andra inblandade personer på agentur, förlag, tryckeri, sätteri och pr-folk som varit så tålmodiga och hjälpsamma och fantastiska på alla sätt och vis! Jag har lärt mig många saker efter vägen. Och framförallt har det varit så fantastiskt roligt och få möjligheten att faktiskt få uppfylla min dröm jag haft sen jag var liten! Nu finns den här! Min första illustrerade barnbok  – Super-Charlie!

Igår träffade jag även Camilla första gången irl! Vi hade en supertrevlig lunch och pratade om precis allt möjligt! Min familj var med  och barnen betedde sig hyfsat sansat… Dom är ju som dom är – lite knasiga, men Camilla tog det med ro… När vi valde från menyn var sonens kommentar: “Salsiccia- det låter gott, det tar jag.. Vad är det föressten?”

Vi bodde flott vid Stureplan, här är taket i vårt rum:

Får lägga in fler bilder från festen sen (har inte så många själv)

Jag var hyfsat nervös hela dan… inte blev det bättre när det tog lite längre tid än beräknat att ta sig ut till Junibacken heller.. Men sen kom vi in och det var massor av fotografer, kändisar och röda mattan och hela tjiddevitten! Men sen såg jag mamma där bortanför fotograferna och då blev det genast mycket bättre 🙂 Helt fantastisk kväll! Galet! Och så roligt att äntligen få träffa alla människor på andra sidan mailen! Är det så ni ser ut! 😀 Min agent Joakim kom med fina blommor! Min fina familj var där och mina fina vänner!

Intervju på scenen av Mojje blev det… nervöst? Jotack! Men jag överlevde det med…

Sen var det uppträdande av Camillas mans dotter som sjöng låten “Super-Charlie” med värsta showuppträdandet, de var galet duktiga!!

Allt överväldigande beröm jag fick kommer jag att leva på länge!! Men nu börjar en massa nya äventyr med Super-Charlie och jag siktar på min nästa dröm!! Den är inom räckhåll nu!

Imorrn åker glas-skon (eller i mitt fall converse-skon) av och kl 07.00 imorgonbitti skall jag infinna mig på varuhuset iklädd arbetsskor!

Tack ALLA för dessa fantastiska dagar!

lite länkar:

http://blogg.camillalackberg.se/2011/04/super-charlie-igar.html

http://www.finest.se/imageGallery/?igid=8466

bilden överst lånad från finest.se

http://bohuslaningen.se/kulturnoje/litteratur/1.1183922-ett-aventyr-att-bli-glad-av

http://www.ica.se/super-charlie4 kommentarer än så länge

 1. Så himla roligt att höra att det går bra. Gör mig extremt nöjd och glad för din skull!

  Jonas den 15 april, 2011 klockan 22:18

 2. Är det inte det jag har sagt hela tiden? Att det skulle bli såhär:)

  Tina den 16 april, 2011 klockan 08:23

 3. Tack för en super-trevlig kväll på Junibacken med super-Millis! Vilken dag för dig Millis, hoppas du slipper stora varuhuset snart o kan ägna dig åt det du är sååå bra på ! Kram 🙂

  Cilla o Per den 16 april, 2011 klockan 08:42

 4. WOW, Millis!!! vilken grej………….blir alldeles tårögd när jag läser om dina upplevelser de senaste dagarna!!! Grattis till allt och hoppas det går riktigt bra framöver:)

  christel den 16 april, 2011 klockan 19:44