Tisdag

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Igår hade dottern med sig boken till dagis och de hade högläsning ur den. Alla barn satt visst som tända ljus och lyssnade!

Sen hämtade jag henne lite tidigare för vi skulle bli intervjuade här hemma av Enköpingsposten. Spännande värre. De var så trevliga så, får se om artikeln kommer idag eller imorgon.

Jag försöker pyssla lite, det går mindre bra.. får göra nytt försök idag. Imorgon är det stora releseasedagen! Dottern har gått omkring i veckor och skrytit på dagis om att hon minsann ska på releasefest! Det blir roligt! Brorsan och ena syrran med familjer samt den ömma modern med sin make och några kompisar kommer med, så blir jag inte helt bortkollrad av alla kändisar. På fredag hittar vi på nåt kul inne i stan! Jag röstar för shopping, alla andra röstar på allt utom shopping!Kommentarer stängda