brända öron

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Dagen har tillbringats mestadels utomhus, glömde smörja in mina öron, nu brinner de nästan upp känns det som…

Den här cowboyen ville bli ritad idag, så det fick jag oxå lov att göra!

Igår fick jag en trevlig inbjudan i brevlådan. Jag och bästa Tina ska på Vårkalas, det låter roligt!

Samtalsämnet vid familjen Sarris middagsbord igår handlade om morötter… Ser man bättre om man äter morötter eller ser man morötter bättre i mörker alternativt ser morötterna bättre UT i mörkret? Min 11-årige son hävdade att alltihop är bara en bluff, en konspirationsteori iscensatt av den amerikanska underrättelsetjänsten i kriget mot sovjet. Att amerikanarna skulle ha ett försprång i mörker operationer… Det hade han läst nånstans.. Japp, så nu vet ni! Varsågod för informationen! 🙂2 kommentarer än så länge

  1. Med eller utan morötter, med eller utan mörker, nu är vi på Gotland.. just nu skiner solen och vi preparerar oss (solkräm) för en dag på golfbanan. Tävlingen startar kl 14 på Gumbalde. . Kram på er

    mamma den 8 maj, 2011 klockan 09:23

  2. Vi håller alla tummar och vet att du (och Ove då..) är bäst och vinner hela tjottaballongen! Kram!

    Millis den 8 maj, 2011 klockan 10:32