Fest!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Glömde att ta kort, men det var en mycket trevlig kväll igår!

Åt mat och surrade massor med trevlige Per Gustavsson som gör de fantastiska prinsessan-böckerna som min dotter (och jag!) älskar.  Diskuterade min 11 årings bokslukeri… han har precis läst ut en dokumentär om Djingis Khan! med han som har sience fictionbokhandeln. Stina Wirsén som gör vem-böckerna, gav tips på de bästa bokhandlarna i Göteborg, Stinas mamma var jätterolig. Vi minglade runt och träffade många av mina idoler! Surrade en lång stund med Olov Landström som gjort Kalles klätterträd och Nisse böckerna (Nisse på Stranden). Träffade på duktiga Jessica som oxå illustrerat sin första bok (skriven av Martin Widmark som skriver lasse-maja) som kommer i vår och alla de fantastiskt trevliga människorna på bonniers.

Magiskt!

Nu ska jag in till stan på lite äventyr! Sen är det jobbhelg..2 kommentarer än så länge

  1. Det låter alldeles underbart, nästan som en bal på slottet 🙂 Super-Charlie och du kommer snart på Barnboksprat, jag glömde ju bort att jag skulle vara borta hemifrån två hela dagar förra veckan + vara gräsänka hela helgen. Fanns liksom inte riktigt tid till allt jag ville göra då 🙂

    Helena den 27 maj, 2011 klockan 11:32

  2. Var verkligen en lyckad kväll 🙂

    Jessica Eldenstjärna den 27 maj, 2011 klockan 14:32