Imorgon är en ny dag..

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Dagen började med att jag välte omkull en ram jag inköpt igår, självklart sprack glaset i tusen bitar.. Undrade flyktigt om det var samma olycka som när man tog sönder en spegel..

Sen vaknade dottern och klagade över att hennes öra gjorde lite ont, sen sa hon att det pep i örat hela tiden och hörde inget… Vips på väg till Vårdcentralen som kommit på den brillianta idén Drop-in. Efter två timmar i två olika väntrum konstaterades öroninflammation av en vimsig läkare som inte visste hur mycket pencillin han skulle skriva ut. Till slut kom han på att 4 små piller morron och kväll skulle bli bra.. Jaja, tänkte jag och svängde förbi apoteket. Efter att ha spenderat en lång stund där medans den stackars apotekaren försökte reda ut vilket piller läkaren menade… Väl i kassan hade jag visst glömt att föra över pengar till kortet… pinsamt.. jaja, hem och vända och föra över med internetbanken… tillbaka och en sväng in på ica för glassinköp. De pyttesmå tabletterna skulle visst funka bättre med lite mut-glass…

Hemma igen.. de pyttesmå tabletterna var inte så pyttesmå… C fixade inte att svälja ens en halv.. försökte krossa och blanda med glass, smakade vidrigt!! Mitt i mitt barnplågeri kom bästa Tina förbi med en mutbok och inget hjälpte.. en arg och gråtande 6-åring var resultatet.. Tina fick vända hem igen, får ta vårt möte en annan dag..

Provade ringa apoteket och fråga om man kunde byta mot flytande, men se det gick icke! Ringde VC, men de hade stängt för dagen… klockan var kvart över tolv… Halv ett ringde sonens fröken och sa att han fick gå hem för han var hängig och ont i halsen…

Nu ligger vi i sängen och kollar på Simpsons… Marge berättar hur gammal Homer är….. samma siffra som jag fyller om ca en månad…

Undras om man bara kan fast-forward resten av den här dan och få en ny…2 kommentarer än så länge

  1. En riktig BD (bajs-dag) med andra ord. Hoppas hon gillar boken i alla fall, och att det går undan som attan i morgon på VC.
    Jobbar du på måndag? Förmodligen eftersom vi inte synkar våra scheman alls. Har hur som helst en sådan himla bra feeling om det här nya projektet. Kommer bli hur bra som helst.
    Styrkekramar!

    Tina den 5 maj, 2011 klockan 18:48

  2. Jag är faktiskt hemma på måndag, kan vi leka då kanske?

    Millis den 5 maj, 2011 klockan 18:49