Ingen vanlig dag

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

En vacker söndagmorgon för 11 år sedan, den 14 maj kl 07.09, kom den här lilla människan till världen. Kvällen innan var det oxå Eurovisionschlagerfestival, Mathias skulle ha jobbat i Globen där den ägde rum, istället fick han sitta hemma med mig och kolla på första halvan, lagom efter 5:e bidraget kända jag att vi behövde nog åka till bb, för nu ville den kittlige lille krabaten i magen ut. Efter en lång natt trillade han till slut ut. Världens vackraste barn låg på min mage och sög på sin tumme. Min son, världens bästa. Nu är han 11 år och fortfarande världens bästa. Grattis Linus! Vi älskar dig!

Efter en hel dags kalasande med släkten är det nu dags att mysa in oss i soffan och heja på Sverige i eurovisionschlagerfestivalen!En kommentar än så länge

  1. Grattis Linus!
    Vill också passa på att gratulera min syster som på samma sätt ramlade ut just den här dagen för 28 år sedan.
    Hoppas ni hade en fantastisk dag!
    Kramar

    Tina den 15 maj, 2011 klockan 09:07