“Illustratör rasar, berättar om sitt hemliga liv och gråter ut”

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Närå.. inte på löpsedeln, men Undertecknad med familj är med på bild i Hänt Extra… Kan det bli större än så?

Notera att min son, modelejonet, krävde att få köpa ett par gröna jeans till festen. Undras om han och Tv-bonden Peter ringt varann innan och kommit överrens.. ? Hoppas för övrigt att tryckpressen var dammig annars hade stackars bonden hål i brallan på ett lite olämpligt ställe..

Fånigt med allt skryt, jo jag vet, men hur många gånger har DU vart med i skvallerpressen? 🙂

Här är en annan bild från kalajset.

För övrigt har jag idag skickat in alla bilder till pixi-boken! Tjohoo! Och skickat nytt omslag och brochyr till Super-Charlie. Nu ska han ut i världen vår lille bäbis! Först ut att översätta är Norge.

Kom på att jag inte visat inbjudan till releasen:Kommentarer stängda