de e mycke nu

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Hade en finfin födelsedag i lördags! Vi hade personalfest på kvällen och alla mina 280 jobbarkompisar sjöng “ja må hon leva” och hurrade för mig, hihi! Rednex spelade och det var en rolig fest. Jobbade hela helgen, bra med folk. På lördagen var det dock liiiite varmt i planeringsstudion… 28,5 grader, gick inte att tänka ordentligt.. men tills på söndan hade de lagat ventilationen så då kändes livet lite lättare..

Igår var det sommarfest på förskolan och Clara uppträdde och de fick medaljer och diplom. Min stora tjej som snart blir skolbarn! Vi har haft barn på dagis i 10 år… konstigt att inte gå dit mer, eller ja ett par veckor är det kvar innan C får sommarlov.. Kommer att sakna alla de härliga fröknarna!!

Nu håller jag på att rita klart mina skelett och sen har jag fler småprojekt på gång!En kommentar än så länge

  1. ….och jag kommer att super-sakna min goa Clara!! 🙁
    vem ska jag lösa mysterium med? 😉
    det kommer att kännas TOMT 🙁

    christel den 17 juni, 2011 klockan 21:56