ledig..

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Vi har lekt på vinden, fikat med gammelmormor på berget, badat i sjön, hittat skatter, ritat snögubbar, ätit glass, räknat ett-öringar, plockat blåbär (ca 30 stycken…),  jagat minkar, ätit glass och jorgdubbar, sett en isbjörn på torget i Rättvik, matat svanar med gamla kakor, spelat golf, gosat med mormor, letat björnar i skogen( en av oss såg tydligen en), köpt träskor, ätit glass, spikat upp tavlor, plockat kantareller (och ätit upp dom) och solat.. nu kollar jag på en fantastisk solnedgång över bergen och sjön..  morgondagen börjar visst med skattjakt! och fortsätter sen troligen med lite loppisar. Jag gillar semester… och Dalarna… saknar bara en sak, men han börjar sin semester imorrn..En kommentar än så länge

  1. Ätit glass, ätit glass och ätit glass. Jojo jag tackar:)

    Tina den 15 juli, 2011 klockan 09:31