lite matt

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

livet går lite upp och lite ner, det är väl så det ska vara.. har jag hört..  men nu börjar jag bli lite matt på ner.. om ett par dar åker vi iallafall till en annan “värld”, inte den “världen” som jag lovat mina barn, men det får väl bli en annan gång….. min syrra med familj är i den världen nu, fast det regnade visst bara ändå..

Idag har jag terroriserat apotekets kundtjänst, kört på en skruv och fick ringa vägassistans (som lagade däcket på plats!! och räddade semestern!), shoppat på loppis, cyklat, handbollsbrottats med mina barn och spelat spel.. nu är det filmtajm.. gonattEn kommentar än så länge

  1. Ha det så JÄTTEBRA på er resa till Lindgrens värld.
    Välkomna till Dalarna sen
    kram mamma

    Mamma den 21 juli, 2011 klockan 09:21