projekt

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Oj, nu satte vi visst igång ett par stora projekt härhemma… efter 4 lass till tippen tittade vi ett till rum, men nu måste det ju målas och taptseras och fixas nytt golv. Glömde bort att det var semester vi hade.. sen ska vi ju fixa om barnens rum.. 11 åringen vill inte ha racerbilar på väggarna längre.. och flickstackaren har gröööna tapeter, det går ju fetbort… såå om nån är i tapetserar och målarmood är ni varmt välkomna! Så börjar ju Classic carweek i Rättvik idag oxå.. får se om vi far upp..

Sen pysslar jag med en bild som ska vara klar till veckan och i början av veckan får jag slutkorr på ett till jobb som ska fixas klart. Sen har jag ett par till bilder som är liggandes i pipelinen.. På fredag utmanar jag ödet hoppas jag, om jag inte måste jobba..En kommentar än så länge

  1. Klart ni måste komma till Rättvik. På onsdag kl 16 kommer ca 60 personer i sina 40 cadillacbilar att invadera Knotgården och vill bli bjudna på kaffe. Då behövs era insater här. Kram mamma

    Mamma den 31 juli, 2011 klockan 07:51