ritar

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Svårt det här med eget företag och semester.. mitt andra jobb går jag på semester på söndag kl 20.00, inte en sekund längre 😉 Men alla bilder jag har liggandes? De har inte deadline förräns slutet på juli så ett par veckor ska jag föröka vara ledig.. Å andra sidan lär väl inte solen skina varje dag..

Idag har jag och sonen varit in till stan och hämtat lite Super-charlie skyltar jag tänkte ha på min utställning i höst. De var lite större än jag föreställt mig så det såg nog rätt roligt ut när jag och sonen kånkade omkring på dem över både Stureplan och Hötorget och genom centralen, det var många som glodde iallafall 🙂

Kom på att jag inte visat så många alster jag jobbat på den sista tiden, här är en bild av fem som är gjord till en artikel om frukost i tidningen Arla Aktuellt:

Och här ett urklipp från ett barnboksprojekt som tyvärr refuserats av flera förlag 🙁En kommentar än så länge

  1. Släng ungarna i bilen och kom till Dalarna vet jag. Här går det också att kombinera ritande med ledighet.
    kram mamma

    Mamma den 9 juli, 2011 klockan 08:02