semester

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Första natten bodde vi i en liten stuga på Nils Holgerssons värld som jag ej kan rekommendera.. duschen och toaletten var inte något vidare trevlig ställe.. inget blev bättre av att vi hade värsta åskvädret på natten, i två timmar häöll det på, det blixtrade hela tiden och strömmen gick två gånger.. jag var livrädd och bara väntade på att snart börjar stugan mitt i ingenstand att brinna.. men barnen sov som ett par timmerstockar..

Vår dag på Astrid Lindgrens värld var dock fantastiskt bra! Första gången vi var där och kan verkligen rekommendera stället!! Barnen (och vi) hade jättekul! Bra ordnat, mycket folk men inga köer..

På lördag morgonen ringde mamma och berättade vad som hänt i Norge.. Vi hade varken tv eller radio eller mobiltäckning i den lilla stugan.. Oerhört hemskt… finns inga ord.. den dagen blev det inte så mycket gjort, vi for till Västervik och badade, men det var kallt och eländigt så vi for till nästa övernattningsställe, en liten Bed&Breakfast utanför Värnamo, jättefint låg det på landet!  Dagen därpå spenderade vi på High Chaparall..

…men när man varit i den riktiga vilda västern var det inte mycket att hänga i julgranen, Lucky Luke och bröderna Dalton var roliga.. men 13 grader och regn mot 33 grader och sol så vinner Old Tuscon med hästlängder..

näe, när man dansat med Apache indianerna i White Mountains på deras årliga Powow går inte ett par plastkaktusar hem… (klicka på länken nedan så får du se)

http://www.youtube.com/watch?v=4In8rLmvHdAKommentarer stängda