Dalarna

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Jag är född och uppvuxen i Dalarna och i de här trakterna har min släkt bott minst 400 år. Lugnet man finner på Knotgården är helt fantastiskt. Barnen älskar att komma dit! De leker på loppisvinden med alla gamla grejer, sätter upp shower med kusinerna, spelar kort, leker vid den gamla jordkällaren, det gamla kvarnstensbordet i bersån, flotten och dansbanan, badar och bara har det bra. I går kväll efter kvällsdoppet gick vi på promenad… grannen hade hittat björnbajs (!) på vägen samma dag så det blev vi tvugna att undersöka… i mörkret.. i skogen.. vi hittade ingen björn, eller hans bajs, men några kor och hästar och fladdermöss och ett mystiskt stängsel.. vi har modiga barn!

Den här utsikten vaknar man upp till varje morgon…

I onsdags hade vi besök av 80 pers från Cadillac-klubben, så tisdagen ägnades åt bakning.. 250 bullar, 7 rulltårtor och 4 långpannekakor. När cadillac-människorna gled in var borden dukade och kaffet kokt, vi var många som hjälptes åt så allt gick som smort!

På tisdag kväll for vi in till Rättvik och kollade in Classic Car Week cruisingen, många fina bilar finns det! Jag ska tydligen ha en corvette stingray, men det är en gubb-bil så jag får väl strunta i det.

Imorgon är semestern slut…Kommentarer stängda