en klar, 2 kvar

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

så, nu är bilden till Spånga-Kista församlingsblad ivägskickad och jag ska börja med bilden till Fitness Magazine. Ämnet är matskuld, skissen är godkänd så det är bara tt köra på. Sen har jag en bild till som är så gott som klar, ska bara bestämmas i vilken storlek den ska levereras i..

Helgen ägnades åt köksförsäljning, det gick bra, jag hade inte glömt bort allt efter nästan 4 veckors “ledighet”…

Nu ska jag ta en paus i ritandet och försöka få fröken argbigga att lära sig cykla… envis som en gris är hon, hon ska minsann INTE lära sig cykla… nu har jag mutat henne, får se hur det går…2 kommentarer än så länge

  1. Hur gick det? Lärde hon sig cykla?

    Ett tips är att låta någon vuxen kompis testa. Vår granntjej ville ABSOLUT INTE ens testa utan stödhjul, men så frågade jag igen när hennes mamma var inne och hämtade något. “Jag lovar att inte berätta för mamma och pappa att du vågade testa”. Hon testade på min dotters cykel som inte hade stödhjul och det gick kanon när jag höll i. Två dagar senare ringde hon mig på kvällen och berättade stolt att hon kunde cykla själv utan stödhjul nu 🙂

    Bara ett tips, barn är ibland väldigt mycket barn med egna föräldrarna…

    Lisa den 15 augusti, 2011 klockan 13:38

  2. Hej Lisa! Det gick bra till slut! Mutade henne med en shoppingtur och vips sa det så cyklade hon! Men annars bra idé 🙂 Hoppas allt är bra med er! kram

    Millis den 19 augusti, 2011 klockan 16:55