låg

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Har varit lite låg några dagar, och nu kollade jag på dokumentären från Utøya, så det blev ju inte bättre precis.

Jag hörde först talas om om händelserna på lördag morgonen när min mamma ringde och berättade. Vi bodde då i en liten campingstuga i Småland med varken tv eller radio, mobiltäckningen var usel och nån internetuppkoppling var det inte tal om..

Det är helt otroligt vad det finns för människor ute i vårt samhälle som kan göra sådana här fruktansvärt grymma saker.. men de får ju sitt straff till slut..

Jag borde egentligen jobba på omslagsbilden till min nya barnbok, men har fastnat lite… Imorse var dottern på rätt dåligt humör hon oxå och ville inte bli lämnad på skolan. Vi kompromissade och jag sa att jag hämtar henne efter skolan så hon inte behöver gå på fritids. Så jag ska strax cykla iväg.

Igår när jag hämtade henne var hon dock världens lyckligaste barn! Hon hade haft så fantastiskt roligt i skolan och lekt med sin nya kompis. Det spöregnade när vi cyklade hem, men hon var iklädd bästa galonkläderna, så vid varje vattenpöl blev vi tvugna och stanna så hon kunde hoppa och hennes ansikte bara lyste av lycka när leran skvättade upp på hennes hår och ansikte 🙂 När vi kom hem var hom hur trött som helst och vi hoppade över gymnastiken och bäddade ner oss i soffan och myste med varm choklad och en film.. Nu när hon kommer hem ska vi fortsätta möblera hennes rum så det blir klart nån gång. Bilder kommer när det är klart..

Nu ska jag rycka upp mig och hämta ett av världens bästa barn på skolan, det andra världsbästa barnet slutar lite senare och vill INTE bli hämtad på skolan av lilla mamsingen 😉 Vilken fantastisk tur att jag var världens bästa familj!

I helgen kommer en Amerikasläkting så vi ska göra Stockholm osäkert, det blir kul!

Oh, nu kom solen fram! Lagom till min cykeltur, tjohoo!Kommentarer stängda