Bokmässa

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Idag har det varit Bokmässa i Sundsvall och fina Sanna Juhlin signerade och pratade om sin roman “Memento mori – minns att du skall dö”, samt visade omslaget till vår nya barnbok “Elaka Fröken Fårskalle”. Den fick mycket bra gensvar, så det blir nog en succé 😉

Elaka fröken fårskalle

Fröken Lovisa har fått en bebis och nu ska det komma en ersättare för “världens bästa fröken”. Men redan innan Olga Fjor kommer så har barnen bestämt sig för att hon är både elak och en riktig fårskalle.

Elaka fröken fårskalle är en rolig och träffande berättelse om förutfattade meningar.

Utkommer våren 2012 på Författarhuset.

Kika HÄR för att läsa mer och se bilder från mässan på Sannas blogg

Sanna visar omslaget! (bilderna är lånade från Sannas blogg)Kommentarer stängda