Blommigt

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Nu är färdiga bilder ivägskickade till Fitness Magazine. I denna månads nummer hade jag inte ritat nåt. Nu ska jag ta ledigt ett par dagar och försöka adventspynta lite. Sen sätter jag igång och gör klart ett bokomslag nästa vecka och så har jag några tavelbeställningar som ska fixas.

På lördag är sista chansen att se min utställning på biblioteket! På måndag morgon åker den ner och de sålda tavlorna får åka till sina nya hem. Lägger upp de som är kvar här på hemsidan sen om det är nån som vill ge mina bilder ett nytt hem.

Bästaste Camilla Läckberg länkar till min blogg nu, så här är länken som länkar hit, kanske inte så nödvändigt eftersom ni redan är här, men kul ändå kanske? 🙂

http://blogg.camillalackberg.se/

Och till er som hittat hit från Camillas blogg, Hej på er! Vad kul!Kommentarer stängda