De e mycket nu..

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Ursäkta den sparsamma uppdateringen här. Har varit lite mycket jobb nu! Det är ju bra! Jobbar med 5 olika grejer så jag känner mig lite lätt splittrad, men det är bara skoj. Mitt arbetsbord är jätterörigt, så nu har jag spridit ut mig till vardagsrummet… Ska ta tag i det där en vacker dag oxå.

Spännande saker är på gång!

Elaka Fröken Fårskalle kommer ut i slutet av mars! Kommer att åka till Sundsvall sista helgen i mars och sitta på Bokia och signera tillsammans med författaren Sanna Juhlin. Kom dit om ni har vägarna förbi!

18:e februari skall jag och Tina ha sagostund på Biblioteket i Bålsta, återkommer om tid!

Nu ska jag fortsätta jobba, skisser till Fitness ska skickas (svårt ämne den här gången: Gluten…), tavlor ska göras klart (har 5 beställningar varav två nästan klara) en offert skickas och idag får jag brutet manus från Sanoma utbildning, så skisser till det skall göras klart, superroligt jobb!Kommentarer stängda