Tavelbeställningar

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Jobbar järnet med tavelbeställningar, med avbrott för nöjen såsom magsjuka… dottern & jag låg däckade hela helgen.

Nu mår vi bättre och stannar hemma nån dag så vi inte smittar hela världen och forstätter mitt tavel-maraton, tre till ska vara klara inom två veckor (klippet försetäller den som är så gott som klar). Jag har 2½ v på mig att färdigställa illustrationerna till Sanoma utbildning, de är påbörjade och alla skisser godkända.

Apropå ingenting så har Super-Charlie sålts till 9 !!!! länder utanför Sverige, och snart dimper manus ner på bok nr 2 i serien! Super-Charlie och gosedjurstjuven, spännande värre! Ska blir så kul att sätta tänderna i det! Sen är det massa kringprojekt där på gång oxå, ser ut att bli en spännande vår!Kommentarer stängda