En bra sak!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Är att det damp ner ett tjockt vadderat kuvert i brevlådan häromdagen! Det var min nya bok!

“Elaka Fröken Fårskalle” av Sanna Juhlin

Åh, vad jag är nöjd med den boken, färgerna är så bra (det kan ju ofta bli fel i tryck, när man jobbar med färger på datorn) och boken är så fin! Ska bli sååå spännande att se hur den blir mottagen! I slutet av mars går det att köpa den och den 31 mars kl 12-14 sitter jag på Bokia i Sundsvall och signerar tillsammans med Sanna.

Bor ni här i närheten finns jag på biblioteket i Bålsta den 28 mars kl 19 och samtalar med Bianca Chiapponi och Jan Wolf Watz. Boken borde gå att få tag i innan dess om ni vill ha signerat. Annars ska jag försöka ha några med mig.2 kommentarer än så länge

  1. Du är fantastiskt duktig. Jag lägger upp din sida hos mig, på blogg och FB…
    Kramar från Louise Nocky

    Louise den 26 mars, 2012 klockan 21:20

  2. Tack Louise! Detsamma 🙂

    Millis den 5 april, 2012 klockan 10:51