Går bra nu..

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Jobbet flyter nu på jättebra, alla är friska och krya och vi har det fantastiskt bra. Man får fokusera på de bra sakerna! De tråkiga sakerna får man ta tag i och göra det bästa av. Jobbigt när det är lite mycket tråkiga saker på en gång bara.

Nu börjar bilderna till Sanoma utbildning ta form och de beställda tavlorna borde bli klara inom ett par dagar. Efter det blir det en micropaus för att sen få sätta tänderna i Super-Charlie och gosedjurstjuven! Första utkast på boken låg i inboxen häromdagen. Blir mycket spännande!! Har redan en massa idéer i huvudet, men ska inte börja skissa riktigt än, idéerna måste få växa till sig lite först.

Nu, sova en stund och sen upp och hoppa, pussa på mina fantastiska familj och sen rita och klippa och klistra hela dagen..Kommentarer stängda