Prao

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Idag har jag en Prao här igen, hon heter Frida, går i åttan och är superduktig på att rita!

 

Igår var jag ju i Borlänge på Tunets Skola och föreläste för 180 elever. Det var såååå himla roligt 🙂 Alla barn var så nyfikna och trevliga! Jag fick massor av beröm och kramar, kände mig som värsta idolen! De viskade i korridorerna, ” nu kommer Millis!!” Glömde ta bilder, men hoppas få några från skolan sen så ska jag visa här.

Det måste jag verkligen göra fler gånger!

Jag hade bästa assistenten, en elev på skolan, nämligen min systerson Maximilian, här väcker han mig på morgonen..

 2 kommentarer än så länge

 1. Jag hade jättekul!
  Tack för en toppenbra dag
  / Kram från Frida

  Frida Öman den 29 april, 2012 klockan 21:03

 2. Jag med! du är så välkommen tillbaka 🙂 Trevligt med sällskap.
  Vi ses ikväll på kursen hoppas jag 🙂 Kram

  Millis den 3 maj, 2012 klockan 10:00