Tecknaren

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Nu är praotiden över, vi hann med en firmafest oxå! Det var en av praoens många uppgifter under gårdagen, fixa en firmafest. Man måste ju passa på medans man är mer än en! Så vi drog till Åbergs museum och åt god mat och smaskiga chokladmuffins, mycket bra ordnat måste jag säga. Lite orättvist bara att han får typ tusen kommentarer och jag inga alls!

Idag är jag med i tidningen Tecknaren 🙂

Nästa vecka ska jag till Tunets skola en dag och föreläsa om hur det  är att jobba som illustratör! Ska bli spännande och lite läskigt, men min finaste systerson Max har lovat att ta hand om mig hela dagen..

Ha en riktigt fin dag allihopa! Själv sitter jag inne och ritar Super-Charlie så datorn glöder..2 kommentarer än så länge

  1. Så skoj att du blev med
    kram

    Mamma den 21 april, 2012 klockan 12:03

  2. Ja verkligen!
    Blev intervjuad via Skype när vi var i Dubai 🙂

    Millis den 21 april, 2012 klockan 20:35