Klart!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Nu är äntligen bilderna till Super-Charlie och Gosedjurstjuven klara och skickade till sätteriet! Hurra! Nu ska jag sätta igång med nya pixiboken om Knöl & Bök på sjukhus (arbetsnamnet), men innan dess lite småjobb till bla Fitness Magazine.

Idag har jag skjutsat sonen till sin nya skola, kommer nog bli jättebra. Ikväll börjar han och jag på Serietecknarkurs med Ola Skogäng på Åbergs museum, ska bli jättekul!

Vad skönt att sommaren är här! Igår firade jag att bilderna till Super-Charlie var klara med att sätta mig ute i solstolen och bara vara! Efter ungefär tre och en halv minuts skön ensamhet  kom en massa barn härjandes och tjoade om att de ville ha glass och att de skulle städa lekstugan och började röja ut allt bohag på hela gräsmattan, så jag hasade mig in och lagade mat istället.. Björkpollen bör för övrigt förbjudas… tur att det finns ögondroppar.

Tack å hej!En kommentar än så länge

  1. Vad kul att det är klart! Du har ju i det närmaste ritat dygnet runt ett bra tag nu.

    Mathias den 3 maj, 2012 klockan 21:44