Kurs

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Ok, här är mitt första försök till en längre serie. Jo, nån gång förra årtusendet ritade jag serierutor till Dala-Demokraten, men  det är preskriberat vid det här laget…

Igår fick vi lära oss lite mer om hur man bygger upp en story, mycket bra, ska öva på det… Kanske inte nödvändigtvis med handlingen: Justin Bieber som zombie med dresserade bin på glasspinnekonferens… Har även fått lära mig de två hemliga ingredienserna som måste vara med i en serie för att den ska bli riktigt bra, men det får förbli en hemlighet..

Nåt jag INTE ska öva på är att rita med tusch för hand, nä, usch för tusch, tacka vet jag datorn!! Ska bara införskaffa Manga Studio så ska det här nog bli bra..

Vet inte namnet på huvudpersonen än, men inte är det Ben Bacon iallafall..

Snart: Mot blå lådan..Kommentarer stängda