Mycket nu..

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

På tisdag är det skolavslutning! Tjohoo!! Då kanske det äntligen blir lite lugn och ro, så här slutet av maj – början av juni är det alltid sjukt mycket grejer.

Jag har varit lite krasslig i nån vecka men nu börjar jag bli människa igen. Har försökt rita klart den där Knöl&Bök boken i flera veckor, men det kommer bara en massa annat i vägen. Idag hade jag avsatt tid för den, men så behövde jag skicka iväg några andra bilder och så gjorde dottern illa sig på skolan (ingen fara mamma, hon har bara ett blåmärke på ögonbrynet) så jag fick åka och hämta henne, hon var ledsen så vi fick lov att spela yatzy nån timme så hon blev glad igen, sen ringde sonen och berättade att jag måste skjutsa chips och läsk (?!) till skolan, för det skulle de tydligen haft med sig till filmvisning. Sen ringde han igen och sa att jag måste hämta påsen för hans ryggsäck var full… Jag tvingade honom dock att lösa det problemet själv, som den orättvisa och otäcka moder jag är… Sen kom jag på att det var sista gången på serietecknarkursen ikväll och jag skulle iallafall rita klart nåt så jag hade nånting alls att visa upp, så jag satte mig med det nån timme och vips så var dagen försvunnen!

Jag får prova igen imorgon…

I helgen ska det kanske ritas lite om jag har tur, annars måste jag fixa nya skor till dottern till avslutningen och så bjöd det in sig lite trevliga människor till söndagen. Måste oxå hinna med att baka lite bullar, för det ska säljas på sonens brännbollsturnering på måndag kväll..

Jag har förresten fått erbjudande om att hyra en plats i en ateljé, en liten dröm jag haft ett tag! Några pusselbitar ska falla på plats först bara. Men jag behöver “komma iväg” till jobbet, det är lite för mycket trams i min “ateljé” hemma, det finns alldeles för mycket tvätt och städning och disk alldeles för nära.. Fick annars tipset om att bygga en friggebod på tomten..

Ja, den som lever får se… 🙂

Ja just det jag tror bestämt jag glömt berätta att nu går det att köpa Super-Charlie i Frankrike och Spanien!

Och i september kommer förstås Super-Charlie och Gosedjurstjuven ut i Sverige!

Här är första serierutan i mitt fantastiska förstaförsök till serie:

 

 Kommentarer stängda