Tandfén

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Tandfén har fått jobba hårt här i sommar, igår for en till tand ut. Den andra framtanden hjälpte storebror till att slå ut med sitt träsvärd…. Jomenvisst… Mitt lilla hjärta ser iallafall ut som ett troll nu, så dagen till ära har hon knutit fast en trollsvans som hon ska ha på sig hela dagen säger hon! Ok..

Trollbarnet är ju en mästare på att rita och måla och älskar det (precis som mor sin 🙂 ) Hon fick en målarduk och akvarellfärger och skapade för fullt. Tidigare har hon ritat mitt porträtt när jag sitter i soffan i morgonrock och kollar på TV, hon är duktig hon!2 kommentarer än så länge

  1. Vår Fialotta har tappat sin tredje tand och har en mycket lös tand som borde ramla ur snart! De tog tid på sig, men nu verkar det som att flera är på G. Små tandlössa gummor 🙂

    Lisa den 13 augusti, 2012 klockan 14:27

  2. hehe, ja de ser för roliga ut 🙂

    Millis den 14 augusti, 2012 klockan 12:37