Sällskapsresan

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Vi hade en fantastiskt rolig eftermiddag igår! Inte varje dag man blir regisserad av Lasse Åberg,  spelar mot Teliapappan och filmad av Ola Skogäng. Samt ha den finaste peruken i stan på sig…….

Vill DU spela in film? Så här roligt kan även NI ha som är vuxna sällskap eller företag och vill ha det där lilla extra på Er event. För mer info och bokning mejla info@abergsmuseum.se eller ring 08 411 00 40 alt. 0171-55510 (Edit Holländer)

“Vi testade ett av våra nya paket som går ut på att vem som helst (sällskap på minst 10 pers) kan spela in sin egna Stig-Helmer film. Det går att boka från och med nu. Dagens scen var från Sällskapsresan med kända repliker. Nu är paketet testat och klart & tillgänglig för bokning av vuxna sällskap och företag. Så om du vill vara med i din egna Stig-Helmers film och vill vara en av karaktärerna är du välkommen att ta kontakt med oss tillsammans med dina vänner så får ni spela in er alldeles egna film som ni kan sedan ta hem med er på en DVD. Vi har rekvisita, bakgrund, manus, kamera mm. Inte nog med det- medan ni har en galamiddag redigerar vi filmerna snabbt och lagom till kaffet visar vi den på den stora filmduken som vi kommer att ha på dessa event och de bästa skådisarna/ de bästa bidragen kommer att tilldelas den ståtliga Stig-Helmer statyetten….:-) Kan det bli bättre?”

http://www.abergsmuseum.se/

 Kommentarer stängda