Ny bok

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Nu börjar omslaget till min & Sanna Juhlins nya bok bli klart! Det blir en barnbilderbok om ett hyreshus och förlaget som ger ut den heter Vombat. Den kommer ut våren (?) 2013.

Karaktärerna börjar ta form (har fått väldigt fria händer vilket är jättekul) och snart ska jag börja rita på boken! Först väntar ett jobb till Fitness Magazine. Sen har jag förhoppningsvis ett till kul och spännande projekt på gång!

Nu är det snart två veckor kvar till Bokmässan! Jag finns där på fredagen och kl 16 sitter Camilla Läckberg och jag i Tukans monter och signerar Super-Charlie och gosedjurstjuven. Kl 15.30 är det uppträdande på Barnens scen med Fanny Melin som sjunger Super-Charlie låtarna, missa inte det!

Här är ett liiitet urklipp från omslaget jag jobbar på:

 Kommentarer stängda