Work in progress

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Just nu jobbar jag ju på min och Sanna Juhlins nya bok “Ett hus med många dörrar” som kommer ut på Vombat förlag våren 2013.

Så här kan det se ut när jag jobbar. Först skissar jag karaktärerna sedan grovskissar jag scenerna och har lärt mig att om man sätter upp alla bilder på en vägg så får man med helhetssyn på  boken. Mycket bra för att få till ett bra flöde i bilderna samt se om man missat något osv. Sen skissar jag om det som behövs och skickar iväg till författare och förläggare. Jag har fått grönt ljus nu, så nu är det bara att rita på. Deadline är inte förrän efter jul, men vill bli klar så fort som möjligt så jag hinner med alla andra jobb som trillar in. Ser ut som om jag kommer ge ut många böcker nästa år, hoppas hoppas 🙂

Jag gillar att jobba med fler saker samtidigt, så har du uppdrag, tveka inte att kontakta mig!Kommentarer stängda