Gott Nytt År!

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Idag är det då nyårsafton igen och man reflekterar över året som gått. Så även jag. 2012 går till historien som året jag kände jag kan titulera mig barnboksillustratör/grafisk formgivare på riktigt. I september sa jag upp mig på IKEA där jag jobbat i 11 fantastiskt roliga år för att nu göra det jag är bäst på på heltid.

Det är läskigt att gå från en trygg tillvaro till något nytt, men jag har en försiktig tilltro på att detta kommer att gå bra, kanske till och med fantastiskt bra! Jag har fått flera nya kollegor och vänner som pushar och stöttar mig, helt fantastiskt bra! Jag har gått flera bra och intressanta kurser, suttit på scenen på bokmässan, blivit intervjuad, skaffat kontor och haft massor av jobb.

2012 gav jag ut två barnbilderböcker. Elaka Fröken Fårskalle med Sanna Juhlin och Super-Charlie och gosedjurstjuven med Camilla Läckberg. Nästa år kommer Ett hus med många dörrar, även den med Sanna. Jag och Camilla ska göra nästa bok i serien om Super-Charlie.

Lite lediga fick vi vara: i februari for vi till Dubai i två veckor, en helt makalös stad med mycket att se! Sommaren spenderades i Sverige.. den regnigaste sommaren i mannaminne.. Sommaren då mina fantastiskt fina små kusiner föddes, John och Hedda (jo, min faster och jag är jämngamla). Makens jobb lades ner och han fick ett nytt (bättre och närmare).

Jullovet spenderades (efter en mysig julafton hemma) i Dalarna, med störtlopp i spark, sällskapsspel, mys med småkusinerna, chips- och godisätning, braiga samtal med en syster, en fantastiskt mysig tur med häst och släde genom Tällbergs skogar och massa mer..

Jag ser fram mot 2013, som hittills ser ut att bli full av roliga jobb! Om någon vecka ska jag börja illustrera en läromedelsbok på många sidor och sen har jag några fler projekt på gång som inte är officiella ännu, men som ska bli riktigt kul! Jag ska även ta och fylla jämnt om sisådär ett halvår..

Någon sa att 2013 skulle bli det lyckligaste året, så nu är det bara att se till att det blir det!

Så, Gott Nytt År allihopa! Vi ses nästa år!Kommentarer stängda