Imorgon..

Porträtt Följ kommentarerna via RSS -->

Imorgon tisdag ska jag presentera mitt företag och vad jag pysslar med på Håbo Marknads frukostmöte. Spännande!3 kommentarer än så länge

 1. Hej! Vilka fina illustrationer, himla duktig du är!! Hur går det till när du gör en illustration? Ritar du först “för hand” och för sedan in dom i datorn? Vilket program använder du dig i så fall av? Är själv lite intresserad av grafisk formgivning och är därför lite frågvis 🙂

  Isabelle den 24 januari, 2013 klockan 23:22

 2. Hej Isabell, Tack! 🙂

  Nuförtiden skissar jag oftast direkt i datorn med min ritplatta. Annars skissar jag för hand och scannar in. Skisserna gör jag oftast i Photoshop, ibland i Manga Studio (ett mycket bra program jag nyligen börjat prova). Sen tar jag skisserna till Illustrator och gör bilden och sedan tillbaka till Photoshop för att fixa till det slutliga. Men det är helt olika beroende på vad jag är ute efter för slutresultat.. Får skriva ihop nåt inlägg om det i framtiden 🙂

  Millis den 25 januari, 2013 klockan 16:17

 3. Det här är väldigt intressant! Du är så fantastiskt duktig!
  Skriv gärna ett inlägg om hur du går till väga, och gärna lite mer om det där att printa ut så att det får en orginalstämpel. Hur gör man det och vad kostar det? Har du all utrustning själv?

  Jag fullkomligt älskar dina bilder. Man blir så himla glad av dem … 😀

  Louise den 26 januari, 2013 klockan 15:23