Frozen fanart

Tecknat Följ kommentarerna via RSS -->

Looking forward to the new Disney movie! Frozen. I just had to draw the two sisters.2 kommentarer än så länge

  1. Du är så underbart duktig att jag får tårar i ögonen. Hela jag ler när jag ser dina bilder, samtidigt som jag blir så gruvligt avundsjuk … haha. Det skulle vara så fantastiskt att få se dig i arbete. Se hur du får det magiska att växa fram.
    Jag tog hem en testmånad med Adobe Illustrator. Konturer och så är inget problem, men jag kommer inte på hur jag ska få till det med ljusdagrar och andra effekter. Hittar inte bra verktyg för det, jag som är van vid att använda olika “pennor”. Jag får väl hålla mig till Photoshop … 🙁
    När jag ser dina bilder så får jag känslan av trolleri. Dina händer måste vara magiska … 😉

    Louise den 28 november, 2013 klockan 21:33

  2. Du är magisk!!! Underbara illustrationer!

    Amanda den 26 april, 2014 klockan 08:44