Knöl & Bök och dammråttorna

Tecknat Följ kommentarerna via RSS -->

Den här gången ger sig Knöl och Bök på ett livsfarligt städuppdrag.
I Knöl och Böks rum är det stökigt. Pappa tycker att det är dags att städa. Men hur gör man när armarna inte vill och dammråttorna visar sina vassa tänder? Knöl och Bök får hjälp av morbror Mojäng, men räcker det?
Detta är den tredje boken i serien om de charmiga syskonen Knöl och Bök, fylld av värme och humor.

 

Du kan köpa boken här: Vombat Förlag3 kommentarer än så länge

 1. Hej! Jag läste din bok idag för några barn på förskolan där jag arbetar. Av en vana byter jag alltid ord, om det står “dagis” så läser jag “förskola”. Varför jag skriver här är av anledning att vi blev ganska förbryllade att boken var tryck 2013 och att ordet dagis var med. Är nyfiken på dina tankar där.
  /förskollärare

  jennie den 30 september, 2014 klockan 17:53

 2. (Knöl och bök och allergiattacken, såg att jag kommentera på fel bok)

  jennie den 30 september, 2014 klockan 17:56

 3. Hej Jennie!

  Förlåt sent svar! Har helt glömt bort att jag har en hemsida!

  Angående vad som står i texten ber jag dig kontakta förlaget Vombat, då jag gör bilderna till boken och inte påverkar författarens text så mycket.

  Ha en fin dag!
  Hälsningar Millis

  Millis den 20 januari, 2015 klockan 15:07