KnölochBök2

KoBböcker

Knöl & Bök är två härliga små syskon. Följ med på deras upptåg, som kan vara både roliga och oroliga, men efter lite knöl och bök brukar allt ordna sig! Böckerna är skrivna av Tina Engström och illustrerade av Millis Sarri. De två första böckerna kom ut först som Pixi-böcker på Bonnier Carlsen, sedan som inbundna på Vombat förlag och sedan gav Triumf förlag ut samlingsboken Knöl & Bök – kissolyckan & monstertoaletten samt Kiss- & Bajskalender-Lär dig gå på pottan med Knöl & Bök.

 

Knöl & Bök och kissolyckan

Det kan vara svårt att hinna till toaletten eller pottan. En olycka händer så lätt fast man skyndar sig. Men det gör inget tycker syskonen Knöl och Bök för då får de bada. Men en olycka kommer sällan ensam…

Knöl och Bök är två härliga små syskon. I en serie om 5 böcker får vi följa med dem på alla deras upptåg, som kan vara både roliga och oroliga, men efter lite knöl och bök brukar allt ordna sig till slut.

 

Knöl & Bök och allergiattacken

Idag är ingen vanlig dag. Syskonen Knöl och Bök, mamma och pappa ska gå på bio fast det bara är tisdag. Men först vill Bök visa något på sitt rum, något som kommer att äventyra allt.

Knöl och Bök är två härliga små syskon. I en serie om 5 böcker får vi följa med dem på alla deras upptåg, som kan vara både roliga och oroliga,men efter lite knöl och bök brukar allt ordna sig till slut.

 

Knöl & Bök och dammråttorna

Den här gången ger sig Knöl och Bök på ett livsfarligt städuppdrag.
I Knöl och Böks rum är det stökigt. Pappa tycker att det är dags att städa. Men hur gör man när armarna inte vill och dammråttorna visar sina vassa tänder? Knöl och Bök får hjälp av morbror Mojäng, men räcker det?
Detta är den tredje boken i serien om de charmiga syskonen Knöl och Bök, fylld av värme och humor.

 

Knöl & Bök och monstertoaletten

Knöl är bajsnödig men vågar inte sätta sig på monstertoaletten. Tänk om den bits! Knöl vill hellre bajsa i blöjan, men morfar säger att blöjorna är slut. Då kommer Bök på en idé.

Ännu en klockren bok för de mindre om de busiga syskonen Knöl och Bök.

 

Knöl & Bök har en facebooksida HÄR! Kom hit och gilla oss!

 

Böckerna kan du köpa HÄR!

signering

KoB1-vombat

KoB1-vombat


städ1