Några av mina fantastiska kunder: Haninge Centrum, Swedavia, Syster Lycklig, Camilla Läckberg, Nordin Agency, Mindmakers PR, Bingo Rimér Enterprise AB, BerntzonBylund, Petré Event, Arla Aktuellt,Fitness Magazine, Mammasegen.com, Kunskapsbanken.

Några av mina fantastiska förlag: Bonnier Carlsen, Sanoma Utbildning, Tukan förlag, Vombat förlag, Idus Förlag, Förlagskatten/Författarhuset.

 

Vad mina kunder säger om mig:

 

“Letade igenom hundratals illustratörers sidor och arbetsprov innan jag plötsligt hittade till Millis teckningar. Och jag visste direkt att det var henne jag ville ha som illustratör till mina berättelser om Super-Charlie.”

-Camilla Läckberg, Författare-

 

“Det är så tacksamt att få jobba med en illustratör som har en förmåga att skapa något eget utöver de texter jag skriver. En intuitiv skaparförmåga att höja boken till en annan nivå. Det är lätt att förälska sig i Millis Sarris illustrationsstil och de underbara karaktärer hon skapar.”

-Sanna Juhlin, Författare-

 

“Millis är så fantastiskt lyhörd för vad jag som författare är ute efter, ändå överträffar hon mina förväntningar i allt hon producerar. Sedan skadar det ju inte att vi har så vansinnigt roligt ihop.”

-Tina Engström, Författare-

 

Jag är stolt medlem i  Svenska Tecknare & Illustratörcentrum.

Jag finns på InstagramTwitter.

Gilla min sida på  Facebook.

Ladda ner min  Portfolio.

Mejla mig: millis@sarri.se

Eller ring: +46 73 510 79 44

 

 


Ser fram emot att höra från Dig!

Hej svejs!

 

 

 

 

  1. (giltig e-post adress krävs)
  2. (obligatoriskt)