Godnatt min skatt

Tecknat Följ kommentarerna via RSS -->

Äntligen! Min nya bok Godnatt min skatt är här!

Den heter Godnatt min skatt, ges ut av Triumf förlag och är skriven och illustrerad av mig. Det är en mysig och lite busig godnattberättelse där vi får följa med och säga godnatt till alla djurens små ungar.

Boken är skriven på rim med repetitiva moment som jag vill ska inge lugn och trygghet samt förhoppningsvis vara lite sövande. Bilderna är i mjuka och stämningsfulla skymningsfärger för att förstärka lugn och harmoni. Men det finns även lite busighet i både bild och text så man vill läsa boken tillsammans om och om igen.


Godnatt min skatt
Författare & illustratör: Millis Sarri
ISBN: 9789189083509
Antal sidor: 24
Förlag: Triumf förlag
Ålderskategori: 0-3 år

”Djurens ungar ska sova strax, det är kväll så det är dags” Skymningen faller och alla små djur ska gå och lägga sig. Nästan alla är sömniga och gäspar stort och eftersom gäspningar smittar kan även den piggaste läsare bli alldeles sömnig … Gäääsp!

En mysig godnattsaga på rim, full med gulliga djurungar som fölen, lammen, kattungarnaoch kalvarna att fascineras av för det lilla barnet, innan sömnen tar vid.

Hoppas ni vill läsa!

Den finns att köpa bland annat här:

https://www.bokus.com/bok/9789189083509/god-natt-min-skatt

https://www.akademibokhandeln.se/bok/god-natt-min-skatt-somnens-basta-van/9789189083509/Kommentarer stängda